Team coaching

Ga je een nieuw team starten, of werk je samen in een team en heb je het gevoel dat er meer in zit, maar dat het er op de 1 of andere manier niet uit komt? Dan is het misschien het moment om te kijken hoe het staat met de team samenstelling, team dynamiek en effectiviteit. Wat maakt een team nu precies een ting teameam?

Als team coach kan ik jullie begeleiden bij het verbeteren van jullie effectiviteit en  het ontdekken van de teamdynamiek, het boven tafel krijgen van de onderliggende patronen en het samen aan de slag gaan zodat jullie als team verder kunnen groeien.

 

Els is zelf een echte teamspeler. Met haar achtergrond in de handbal sport is zij gewend in teams te spelen en onder druk te blijven presteren. Zij weet als geen ander hoe moeilijk het is om met al die verschillen in het team om te gaan en er een winnend team van te maken. Dat heeft zij aan den lijve ondervonden.

Bij een transformatie naar een wendbare, fitte organisatie met een op Agile principes gebaseerde werkwijze, draait alles om de effectiviteit van de teams. Als coach en Agile/Scrum expert begeleid ik de teams in hun groei in effectiviteit en zelf-organiserende vermogen. Deze zogenoemde  High-performance teams kunnen zelf de verantwoordelijkheid nemen over hun werkwijze, het oplossen van problemen, het verbeteren van de samenwerking, het proces en de resultaten. Het maakt daarbij niet uit of dit Agile-teams, Scrum-teams of andere soorten teams zijn. Ik maak gebruik van  verschillende interventie technieken afkomstig van NLP en systemisch werken in combinatie met mijn kennis en ervaring met Agile, Scrum en Lean.

Benieuwd hoe ik jullie team kan helpen? Neem dan snel contact met mij op.

 

Comments are closed