Ben je op zoek naar een ervaren Agile-coach die jou kan helpen bij de transformatie naar een wendbare en fitte organisatie met een op Agile principes gebaseerde werkwijze? Iemand die niet alleen naar de werkwijze, maar naar de organisatie als geheel van processen, mensen en hun samenwerking kijkt? Iemand die veel aandacht heeft voor mensen, houding, gedrag en interactie patronen, zodat de gewenste verandering ook blijvend is?  Dan ben je bij mij aan het goede adres.

In beweging brengen

Voor mij is het belangrijkste dat ik jou, je team en je organisatie ondersteun bij de verandering en we er samen een succes van maken. Enerzijds door het inbrengen van mijn expertise, anderzijds door te observeren, confronteren en te coachen om die beweging te creëren die nodig is om het gewenste resultaat te behalen.

Wil je meer weten over hoe ik de boel in beweging breng? Neem dan contact met mij op.

Team coaching

Ga je een nieuw team starten, of werk je samen in een team en heb je het gevoel dat er meer in zit, maar dat het er op de 1 of andere manier niet uit komt? Of wil je de performance verbeteren van jullie team? Dan is het misschien het moment om te kijken hoe het staat met de team samenstelling, de dynamiek en de effectiviteit. Wat maakt een team nu precies een team? Wat belemmert het team om te vliegen?

Als team coach begeleid ik jullie bij het verbeteren van jullie effectiviteit, het ontdekken van de teamdynamiek, het boven tafel krijgen van de onderliggende patronen en het samen aan de slag gaan zodat jullie als team verder kunnen groeien. Het maakt mij niet uit wat voor soort team jullie zijn. Ik maak gebruik van verschillende interventie technieken afkomstig van NLP en systemisch werken in combinatie met mijn kennis en ervaring met Agile, Scrum en Lean.

Ben je benieuwd hoe ik jullie team kan helpen? Neem dan snel contact met mij op.

Leiderschap coaching

Ben je leidinggevende en word je geconfronteerd met de verandering van de organisatiestructuur en cultuur? Wordt van je verwacht dat je leiding gaat geven aan zelf-organiserende teams en weet je niet hoe dat moet? Of wil je juist een leidende rol in de verandering spelen en zoveel mogelijk anderen inspireren en motiveren om mee te doen? Dan kan je mogelijk wel wat hulp gebruiken.

Voorbeeldgedrag

Als ervaren coach geef ik leidinggevenden inzicht in hun eigen gedrag en de interactiepatronen in relatie tot hun medewerkers en teams. Het veranderen van de patronen start bij jou als leidinggevende. Je geeft niet alleen voorbeeld gedrag, zoals durven doen, experimenteren en leren en elkaar aanspreken op gedrag, maar je geeft ook ruimte aan medewerkers en teams om te veranderen.

Ik coach leidinggevenden en leiderschapsteams met het geven van vertrouwen en beslissingsvrijheid aan hun medewerkers en teams en hoe om te gaan met het gevoel de controle en macht te verliezen.

Samen met mijn Amigo’s train ik leidinggevenden in de aspecten die komen kijken bij een Agile transformatie en de Agile leiderschapsstijl middels het Agile Champion leiderschapsprogramma.

Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Neem dan snel contact met mij op

Individuele coaching

De kracht van de verandering zit in hoe iedereen op zijn eigen manier, vanuit zijn eigen kracht en met zijn eigen talenten bijdraagt aan de verandering van de organisatie als geheel. Ik nodig daarom iedereen uit om van de tribune af te komen en onderdeel van het speelveld te worden.

“Ga voor in de bus zitten en neem je team en de organisatie met je mee!”

Wil je dit best wel, maar ontbreekt je het lef om de stap te zetten? Loop je steeds tegen hetzelfde aan? Het valt niet altijd mee om deze vragen zelf te beantwoorden. Vaak heb je behoefte aan iemand die je daarbij helpt, die spiegelt en je confronteert met je eigen gedrag. Maar ook iemand die de goede vragen stelt, luistert en jou helpt om heldere doelen te stellen en je scherp houdt op je gedrag en het realiseren van je doelstellingen.

Als professioneel coach en gecertificeerd NLP Master practitioner help ik jou in de context van je werkomgeving om persoonlijk leiderschap te tonen en effectiever te worden in wat je wilt bijdragen aan de organisatie.

Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Neem dan snel contact met mij op

Ben je niet de enige die dit wil, maar zijn er meer in je team of organisatie? Neem dan eens een kijkje in de workshop Power Calimero. Deze workshop heb ik speciaal ontwikkeld om medewerkers bewust te maken van de mogelijkheid die zij hebben om de organisatie te helpen veranderen door zelf te starten.