Navigatie hulpmiddel op reis

Hoe te komen tot een wendbare cultuur, een wendbare structuur en een wendbare werkwijze vraagt een goede manier van navigeren. Hiervoor heb ik het AMIGOS model gemaakt. Dit is  je gids, je tool-box en je navigatiemiddel in één. Het geeft je inspiratie, inzicht, structuur en hulpmiddelen die je nodig hebt in je ontdekkingsreis naar Wendbaarheid, zodat je op eigen kracht de verandering kunt voort zetten.

Het AMIGOS model is geen receptenboek dat je blindelings kunt volgen. Het is een visie gebaseerd op kennis, ervaring en inzichten opgedaan in de praktijk en uitgewerkt in een aantal componenten die los van elkaar kunnen worden ingezet om de reis naar wendbaarheid vorm te geven.

Op expeditie

Wil je meer weten? Ga dan mee op expeditie in het AMIGOS model. Verbreed je horizon en verdiep je in de onderwerpen die je leuk vindt. Of pak ze allemaal! Dus pak je verrekijker, zorg voor gepaste kleding, neem antihistamine mee en ontdek! Haal eruit wat bij je past en laat het je in ieder geval inspireren om van jouw transformatie een mooie reis te maken naar jouw ideale bestemming.

Amigo’s, de vrienden van de verandering

Een belangrijk onderdeel van een transformatie is te zorgen dat de organisatie blijvend veranderd en blijvend met veranderingen kan omgaan. Dit lukt alleen als de mensen in de organisatie het kunnen uitdragen en voortzetten. Daarin zullen er altijd een aantal mensen zijn die vooruit lopen op de rest, initiatieven nemen en het goede voorbeeld geven. Deze mensen noemen we Amigo’s, de vrienden van de verandering. Amigo’s zijn de individuele medewerkers die het verschil willen maken en een leidende rol in de transformatie spelen.

Heb je al besloten een Amigo te willen zijn? En kan je wel wat kennis en kunde gebruiken? Neem een kijkje bij het Amigo’s training programma, lees meer in mijn blog over Personal leadership of ga mee op expeditie in het AMIGOS model.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor trainingen en coaching, neem dan contact met mij op.