Ik ben een Agile expert en gepassioneerd veranderaar die organisaties, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau, begeleid bij de transformatie naar een wendbare en fitte organisatie. Ik help organisaties die snel willen reageren op ontwikkelingen in hun markt, die met creatieve en innovatieve oplossingen willen komen, die toegevoegde waarde voor hun klanten willen leveren en daarnaast ook een aantrekkelijke werkgever willen zijn.

Werkplezier

Bij mij gaat het erom dat mensen plezier hebben in hun werk en gelukkig zijn met wat ze doen. Ik ben ervan overtuigd dat het leuk maken van werk niet alleen voor gemotiveerde medewerkers zorgt, maar ook dat daardoor de dienstverlening aan klanten verbeterd.

Veranderen op eigen kracht

Ik help organisaties op eigen kracht te veranderen, door het persoonlijk leiderschap bij mensen te stimuleren, zodat zij eigenaarschap gaan tonen en oplossingen aandragen waar de organisatie beter van wordt. Hierdoor wordt het transformeren naar een wendbare en fitte organisatie, iets van de mensen zelf.

Agile Master en NLP Master practitioner

Ik ben gecertificeerd Agile Master (via het Agile consortium) en NLP Master Practitioner en leer mensen effectief samen te werken in teams, hun communicatieve vaardigheden te verbeteren en hun persoonlijke effectiviteit te vergroten. Met mijn diepgaande kennis van Agile-benaderingen zoals Scrum, SAFe, Spotify en LeSS in combinatie met transformatie-kennis en coachingstechnieken (NLP), kan ik mensen inspireren en motiveren hun patronen te veranderen en een actieve rol te spelen in het verbeteren van samenwerking, processen en werkwijze.