Ben je lekker bezig met de organisatie transformeren, maar blijft de gedragsverandering een beetje achter? Of wil je de bedrijfscultuur graag veranderen, maar weet je niet precies hoe? Dan is dit spel mogelijk een mooi hulpmiddel voor jou en je teams. Met dit spel start je de dialoog over de cultuur en het bijbehorende gewenste en ongewenste gedrag. Hierdoor wordt iedereen zich bewust van het eigen gedrag, welke functie bepaald gedrag heeft ook al is het niet echt effectief en waarom het lastig is dit veranderd te krijgen. Samen maak je concreet welk gedrag je eigenlijk zou willen veranderen en hoe je dat zou kunnen doen.

Het spel “samen verbeteren” bestaat uit 64 gedragskaartjes ingedeeld naar 4 cultuurwaarden voor wendbare organisaties. Het gewenste gedrag voor wendbare organisaties is universeler dan je denkt, dus je kunt dit spel voor iedere organisatie inzetten als ondersteuning aan een verandertraject.  Uiteraard kan het spel ook op maat gemaakt worden met het eigen bedrijfslogo en gekoppeld aan de eigen cultuurwaarden. Lees meer over hoe het COA dit heeft aangepakt.

Wil je het gedragsspel bestellen? Dat kan hier: https://elsverkaik.nl/gedragspel-samen-verbeteren/